Corendon Airlines KLM Transavia TUI Fly Aircanada
Aerlingus Regional air france Air Berlin Airtransat Aerlingus
Air Malta Alitalia American Airlines Australian Airlines British Airways
brussels airlines Cathay Pacific China Airlines Etihad Airways Czech Airlines
Delta Easyjet Egyptair Emirates Eva Air
Finnair Fly Be Garuda Iberia Iceland Air
Japan Airlines Korean Air LOT Lufthansa Malaysia Airlines
Royal Air Maroc Olympic air Quantas S A S Singapore Airlines
Swiss Surinam Airways TAP Air Tarom Thai
Turkish Airlines Ukraine United Airlines Virgin Vueling  
esta USA

Elektronische Reistoestemming USA

Nederlandse reizigers zijn verplicht een elektronische reistoestemming te verkrijgen voordat zij naar de Verenigde Staten reizen.
Deze verplichting is in augustus 2008 door de Amerikaanse overheid ingesteld en is onderdeel van het visa ontheffingsprogramma, het zogenaamde‘Visa Waiver Programma’.

U kunt online de verplichte reistoestemming op de website van ESTA (Electronic System for Travel Authorization) aanvragen.
Het is aan te raden dit zo vroeg mogelijk te doen, in ieder geval uiterlijk 72 uur voor vertrek. Om de Verenigde Staten in te komen heeft u namelijk de vereiste reistoestemming nodig voordat u vertrekt. Heeft u eenmaal de goedkeuring, dan is deze twee jaar geldig.
Het aanvragen van de electronische reistoestemming kost US$ 14,- per persoon.

eTA Canada

Elektronische Visa CANADA

Sinds maart 2016 is een Electronic Travel Authorization (eTA) aanvraag verplicht voor alle passagiers die naar Canada willen reizen.

De autorisatie is geldig voor een periode van maximaal vijf jaar of korter als uw paspoort eerder verloopt, tenzij de toestemming eerder wordt herroepen. Gegevens met betrekking tot verblijfadres, vluchtnummer en dergelijke moet u wel per reis actualiseren!

U kunt meerdere keren Canada binnen reizen met een geldige eTA verklaring.

Reizigers kunnen het document aanvragen op onderstaande link.
De kosten zijn CA$ 7,- per persoon en kan alleen met een creditcard betaald worden.

e-Visa Turkije

Elektronische Visa TURKIJE

Voor reizen naar Turkije dient u in het bezit te zijn van een Nederlands paspoort met minimaal één lege visumpagina of een nationale identiteitskaart. Beide dienen minstens nog 60 dagen na afloop van de visumperiode geldig te zijn.

Dit betekent dat uw reisdocument bij de aanvang van geldigheid van een nieuw visum nog minimaal 8 maanden geldig moet zijn.

Heeft u een andere nationaliteit dan de Nederlandse of beschikt u over een Nederlands vreemdelingenpaspoort of een Nederlands vluchtelingenpaspoort, neemt u dan contact op met het consulaat of de ambassade van het betreffende land!

Reizigers kunnen het document aanvragen op onderstaande link en betalen met een creditcard. Het visum kost US$ 20,- per persoon.