Over Ons

Over ons

Reisbureau Jacobs is centraal gelegen in hartje Beek met gratis parkeren voor de deur. Onze medewerksters staan u met veel toewijding en vakkennis te woord. Ons team zoekt en vindt gegarandeerd die bestemming die u voor ogen heeft. Bovendien zullen zij er, door middel van scherpe prijsvergelijkingen, alles aan doen om de voor u meest gunstige reissom te vinden. Kortom, uw vakantie is bij ons in uitstekende handen.

Bij Reisbureau Jacobs kunt u terecht voor het aanbod van vrijwel alle Nederlandse, Duitse en Belgische touroperators met vertrek vanuit alle ons omringende luchthavens. Niet alleen pakketreizen, maar ook losse vluchten, losse accommodaties, campingreizen, wij zoeken het graag voor uit. En altijd onder het genot van een lekker kopje koffie.

Wij zijn gespecialiseerd in het samenstellen van een complete vakantie conform uw wensen en kunnen u een passend aanbod maken. Gaat het nou om een cruise met een losse vlucht of een reis naar bijvoorbeeld Amerika, niets is ons teveel en zoeken graag voor u.

Natuurlijk zijn wij lid van het ANVR en de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Stichting Calamiteitenfonds Reizen.

Wij staan voor u klaar 24 uur per dag via onze website en
op ons kantoor: van maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 18.00 uur
en op zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur.